Bármit, TÉNYLEG BÁRMIT megtennék a pénzért! Milyen lehetőségeim vannak?
Tudod kérdező az a legnagyobb baj Veled, hogy itt kérdezel- ahhoz hogy megélj munkát kell keresnek és becsülettel dolgozni aszerint amihez értesz. Ha több pénzt szeretnél, bankot robbantani? akkor találj fel valamit, valami rendkívüli dolgot- abba a pillanatban lecsapnának rád a pénzes vállalkozók.
egyet ne tegyél soha, hogy leértékeld önmagad, mint tetted az egyik beírásodban. aki így felsorolni képes a saját maga alkotta (mert csupán beképzelt,- önbizalom hiányt takart)hibáit akkor az képes lehet azokon túllépni és megalkotni egy célt és azt követbe megvalósítani.
Soha ne feledd, az ebül szerezett pénz, az ebül is vész el!
18: Nem lesz mindig. Bármikor kirúghatnak. A fizetésből meg nem tudsz annyit félre tenni, hogy ne éld fel amíg nem találsz új munkát. Az emberek többsége ebbe van belekényszerülve és nézd csak meg őket. 30-40 felett a többségük kiégett, életunt csődtömeg lesz.
19: Ha kifizeted vagy biztosítod az ellátásomat, úgy mint étel, ivóvíz, lakhatás, ruházkodás, áram, egyebek, akkor nagyon szívesen tanulok.
Mennyi idős vagy kérdező? Mert ha annyi hogy még tanulhatnál akkor inkább azt válaszd- persze attól függ mihez van képességed olyan suliba.
szomorúan olvastam azt amit írtál, mert sajnos minden úgy igaz ahogy írtad a munka bizonytalan, a megélhetés a többségnek pedig a létminimum.
az én nagyobbik unokám tavaly érettségizett, de sajnos nem tanult tovább- pedig lehet hogy egy pár év eltelik és jobb lesz a gazdasági helyzetünk-- hacsak nem esik a fejünkre valami időközben.-
De az unokám abba fáradt bele, hogy a szülők soha nem fizettek tartásdíjat és nem győztem a bíróságra rohangálni miattuk. ettől akarván megkímélni engem az unokám. Lett egy állása decemberben azóta dolgozik-- de a levonások után, 80 ezret kap kézhez. Ha nekem haza ad 40 ezret, aztán megveszi a bérletet majd nem 20 ezerért, akkor bizony önmagára nem marad csak havi 20 ezer forint.
annak idején érettségi után ezt számoltam ki de ő mintha nem értette volna meg vagy a szülők miatti dühe elvakította. 16 éves kora óta diák munkát végzett 40ezerért s ha most továbbtanult volna az érettségi után mert jelessel végzett, akkor is kijöttünk volna, a diák munkát is végezhette volna és maradt volna így költő pénze is, különösen ha első év után ösztöndíjat kapott volna és a szülőket is lesza..attuk volna.
Szóval próbáld meg képezni magad még esetleg munka mellett is, részben nem árt ha több képesítésed van- ha elvesztenéd az állásodat- részben lehet hogy egy másik munkakörrel, képesítéssel többet kereshetnél.
20 éves kor felett ha jól tudom lehet teher,kamion vagy buszvezetői végzettséget is szerezni. Azok nem minimál bérért dolgoznak biztosan.
Ha fiatal lennék és férfi és nem szeretném a matekot vagy a tanulást, akkor bizony vagy buszos lennék akik turistákat szállítanak, vagy kamionos.
A prostik is kiégnek, még hamarabb mint egy irodai melós.
A bűnöző pedig lebukik vagy a konkurencia felszámolja.
Nem fogsz olyan lehetőséget találni ami örökké tart anélkül, hogy megmozdítsad érte a kisujjadat.
Szerintem ássad el magad, nem vagy életképes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!