Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen lehetőségeim vannak?

Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés
Boltban megrendeltek nekem egy pc házat interneten az állt,hogy 21 cm széles rá egy napra pedig kiderült ,hogy csak 17,3 cm...Ilyenkor mit tehetek?
2014. jan. 22. 16:09
 1/9 anonim ***** válasza:
peldaul szolsz, hogy neked nem kell, ha tenyleg csak 17.3 cm-es.
2014. jan. 22. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Netes rendeléskor elállhatsz a kézhez vételtől számított 8 munkanapig a vásárlástól, akár indok nélkül is.

Ha szállították, akkor a vissza szállításról neked kell gondoskodni, de lehet még ebben is tudnak segíteni.

2014. jan. 22. 16:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Másnap szóltam,de azt mondta már kiszámlázták ,becsomagolták nem lehet vele mit kezdeni...Egyébként szlovákiai vagyok...Nem tudom akkor muszáj átvennem?
2014. jan. 22. 16:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Ne állj kötélnek ilyen könnyen. Én ziher hogy nem venném át, ha nem felel meg a vásárláskor ismert paramétereknek.
2014. jan. 22. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Magyar a cég? Ha igen, akkor törvényi hivatkozás itt van hozzá + fogyasztóvédelmi magyarázat:

[link]

"A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illet meg"

ne hagyd magad...

Én pont szlovák cégtől rendeltem, de nem azt hozták, amit kértem és még a visszaszállítást is díjmentesen megoldották Észak-Magyarországon.

2014. jan. 22. 17:29
 6/9 A kérdező kommentje:

Sajnos a cég szlovák...

De az interneten volt elirva technikai paraméterek alatt ez akkor ki hibája?

Nem tudom,ha nem veszem át akkor mit tud velem kezdeni?Illetve az áruval?

2014. jan. 22. 17:44
 7/9 A kérdező kommentje:

Egyébként erről lenne szó:

[link]

2014. jan. 22. 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:
a toluk vetted, siman mondd vissza azzal, hogy mivel nem ugyanaz a termek (mas a merete), igy nem kered.
2014. jan. 22. 20:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Na voltam be szerencsére nem kellett átvennem csak egy kicsit dünyögött magának
2014. jan. 23. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!