13 éves vagyok és pénzt szeretnék csak nem tudom hol lehetne. Szórólapozást is gondoltam de nem tudom hol lehetne nekem is mert valahol csak lehetne dolgozznom. Mekiben vagy a pc-n valamit nem lehetne?
Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 19:37
1/10 anonim válasza:
Először még kikellene járnod az általánost, nemde?
2/10 anonim válasza:
A diákmunkák kb 16 éves kortól vannak,gondolkodj egy picit,egy 13 éves gyerekre ki bízna bármilyen munkát?
3/10 anonim válasza:
14 év alatt tilos ! 14-18 között is csak szülői beleegyezéssel lehet.Írásbeli beleegyezés.
4/10 anonim válasza:
Én ismerek 13 évesen nyári munkát vállalókat, ehhez ismeretség kell és feketemunka.
5/10 A kérdező kommentje:
na most nagyott nevettem:D most vettem észre hogy írni se tudok:D
2009. dec. 9. 20:18
6/10 anonim válasza:
"13 éves vagy és pénzt szeretnék"
előbb tanulj meg helyesen írni
7/10 anonim válasza:
én ki kérem magamnak, 15 vagyok :D amúgy meg nyáron dolgoztam, ismerős mellett
8/10 anonim válasza:
16 év alatt hivatalosan, max más neve alatt tud.
9/10 anonim válasza:
Szia én a netes pénzszerzést ajánlom, ha érdekel írj egy e-mail-t. Én is azzal szoktam pénzt keresni és nem is kell olyan sokat melózni érte
10/10 A kérdező kommentje:
köszi és bocsi hogy félre írtam,mert gondolom te nem szoktál félre írni semmit
2009. dec. 11. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!