Mennyiért lehet szórólapozást elvállalni?
Házi megodással, lézernyomtatóval kinyomtatva, sajátkezőleg szétszórva mennyit lehet kérni? Természetesen feketén.
Pl. egy A4-es oldal negyede a méret, 2000 db (1 csomag papír), szétszórva postaládákba.
A nyomtatásért kb. tíz forintot / db, a szórásért kb. 5e Ft-ot. Tehát max 30e Ft még reális lehet. Igaz már szerintem ennyiért is húzzák a szájukat...
Kérdés az is, hogy helyileg hol.
Szegeden lenne helyileg.
Nyomtatásért el lehet kérni 10 Ft/db árat? Fénymásolást 4 Ft/db-ért vállalnak A4-re, tehát 1 Ft/db áron jön ki a szórólap... Neten találtam az árat, nemtudom konkrétan Szegeden mennyi.
Nincs olyan hogy :helyileg hol.Van hol és kész.A Hol szó eleve helyre kérdez rá,ez ugyanolyan szószaporítás,mint a:Időileg mikor vagy a személyileg ki.
bocs az OFFolásért
Nyugi mester, ez csak egy szófordulat.
Ha fizetésnél azt mondod, hogy végeredményben mennyi? vagy mennyi? vagy végeredmény? ugyanazt jelenti mégis megérti mindenki.
Igen, valóban lehet már olcsón fénymásoltatni, azonban a fénymásolószalonba el kell menni, ott kell várni, ha nem vágják fel, fel kell vágni...
Ha te tervezed a szórólapot, akkor meg pláne.
Tehát amit írtam az reális ár.
Az első voltam.
A helyileg hol pedig projektmagyar, mert Gantt-diagramon időben is lehet "hol" elhelyezni valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!