Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyiért lehet szórólapozást...

Mennyiért lehet szórólapozást elvállalni?

Figyelt kérdés

Házi megodással, lézernyomtatóval kinyomtatva, sajátkezőleg szétszórva mennyit lehet kérni? Természetesen feketén.

Pl. egy A4-es oldal negyede a méret, 2000 db (1 csomag papír), szétszórva postaládákba.

2010. márc. 16. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:

A nyomtatásért kb. tíz forintot / db, a szórásért kb. 5e Ft-ot. Tehát max 30e Ft még reális lehet. Igaz már szerintem ennyiért is húzzák a szájukat...

Kérdés az is, hogy helyileg hol.

2010. márc. 16. 18:04
 2/5 A kérdező kommentje:

Szegeden lenne helyileg.

Nyomtatásért el lehet kérni 10 Ft/db árat? Fénymásolást 4 Ft/db-ért vállalnak A4-re, tehát 1 Ft/db áron jön ki a szórólap... Neten találtam az árat, nemtudom konkrétan Szegeden mennyi.

2010. márc. 16. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy :helyileg hol.Van hol és kész.A Hol szó eleve helyre kérdez rá,ez ugyanolyan szószaporítás,mint a:Időileg mikor vagy a személyileg ki.

bocs az OFFolásért

2010. márc. 16. 18:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugi mester, ez csak egy szófordulat.

Ha fizetésnél azt mondod, hogy végeredményben mennyi? vagy mennyi? vagy végeredmény? ugyanazt jelenti mégis megérti mindenki.

2010. márc. 16. 21:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, valóban lehet már olcsón fénymásoltatni, azonban a fénymásolószalonba el kell menni, ott kell várni, ha nem vágják fel, fel kell vágni...

Ha te tervezed a szórólapot, akkor meg pláne.

Tehát amit írtam az reális ár.

Az első voltam.

A helyileg hol pedig projektmagyar, mert Gantt-diagramon időben is lehet "hol" elhelyezni valamit :)

2010. márc. 16. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!