Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi volt életetek legnagyobb...

Mi volt életetek legnagyobb bukása, pénzügyi szempontból?

Figyelt kérdés
Bármi érdekel, ha mondjuk ellopták a pénztárcátok, esetleg elrontott üzleti ügyek, banki ügyek, szóval bármi lehet, bármilyen összeg, itt leírhatjátok a miértjét is bátran!
2014. febr. 15. 11:31
 1/4 A kérdező kommentje:

Leírom az enyém:

Röviden annyi, hogy vettem egy autót, és sajnos a vételárhoz képest 350 ezer ft-tal olcsóbban tudtam csak eladni 1 év használat után, tehát ez a legnagyobb bukásom eddig.

2014. febr. 15. 11:32
 2/4 anonim ***** válasza:
20 milliót buktam egy üzleti vállalkozáson és ezen kívül egy másik 25 milliós adósság is a nyakamon maradt.
2014. febr. 15. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán az, hogy az államilag támogatott féléveimből egy elég felesleges szakot csináltam meg, most meg perkálhatom a rengeteg pénzt további értelmes képzésre.

Legnagyobb értékben egy 75ezer Forintos telefont loptak el.

Egyetemen a HÖK töketlenkedése miatt kb. 50ezer támogatásomnak kélt lába, elvileg rosszul vitték be a számlaszámom, a végén valami olyat hoztak ki hogy a bank hibája, viszont pár hónappal később derült ki, hogy nagy értékben számítógépek és más eszközök tűntek el a közös használatú helyiségekből - szóval inkább valamelyikük meglovasította... hiába a leendő "vezetőségnek" a sikkasztást már egyetemen el kell kezdeni kicsiben...

2014. febr. 15. 14:06
 4/4 anonim ***** válasza:
10 millió céges és a saját hitelek megmaradtak 2 millió értékben. Lakáshitel svájci 7 milliót fizetünk ki a kamatra (7 milliót kaptunk). Vettünk házat felújítottuk nem tudunk felvenni hitelt mert a diákhitel központ tévedésből KHR-re rakott, még tanulok nem kell törlesztenem. 4 millió bukásnál vagyunk, felújítás+ elmarad haszon a megrendelések visszamondása miatt. Összegezve 1,5 év termése 23 millió veszteség. Ha jól megy a következő fél év, akkor a két éves mérleget lesz esélyem nyereséggel zárni. :) Nagy bukás legjobb gyógyszere a sok munka és a még több bevétel.
2014. febr. 15. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!