Hogy tudok ilyen csomagot elküldeni? Részletek lent.
Hogy és mivel vagy milyen csomagküldési lehetőség van persze országon belül 2 darab 50cm X 50cm X 50cm-es terráriumot ?
Ország egyik végéből a másikba.
mivel nem kicsi csomag ez és törékeny így gondolom plusz pénzek is jönnek rá akárhol és akármivel küldik.
De mégis hol hogyan mivel kivel küldessem hogy azért mégis a legolcsóbb legyen ?
és ne is sérüljön a csomag!
Unokatesóm a GLS csomagküldő szolgálatnál dolgozik, kérdeztem tőle hogy elhozzák-e nekem a csomagot azt mondta hogy ö a GLS csomagküldést ilyenre nem ajánlja mert hogy valami görgős szalagon mennek náluk a csomagok és terrárium biztos sérülne.
Posta a gls-nél is rosszabb.
Nekünk a 30 kilós kb hasonló méretű fagyasztót a gls hozta,nem sérült (bár tény hogy nem üvegből van,de látszott,hogy nem dobálták
Én törèkeny nagy csillàrt is küldtem màr.A csomagolàson nagyon sok mûlik. :)
Egy nagy dobozba tedd bele,majd jól bèleld ki a doboz között az akvàriumot,kõrbe belül,mindenhol,ahol csak tudod.Ruhàval,hungarocellal...
Èn sima standard csomaggal szoktam feladni,az kb 1500ft+ràirod,hogy törèleny,az plussz kb 500ft. Ha jól becsomizod,a postàn segítenek,a feladàsban.De a standard a legolcsóbb.20kg-ig egysèges àra van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!