Megszüntethetik e a segélyemet? Részletek lent.
nem szüntethetik meg
ők küldtek a közmunkára ... mielőtt kiközvetítenek máshová, nézzenek már utána a nyilvántartásukban
Igen ezen a véleményen vagyok én is. Most tehetek arról hogy dolgozok, nem tudom felvenni időben a levelet és a kijelölt időpontra kiírt egyeztetésre se tudok elmenni mert akkor meg éppen dolgozom?
Egyébként a poén az hogy a jelentkezés azon a napon lett volna amikor a levelet kaptam vagyis múlt héten pénteken! A postásunk ráadásul délután kettőkot szokott járni míg az időpont aznap délelőtt 10-re szólt! Gyakorlatilag mire megkaptam volna már le is késtem volna így is úgy is!
Nem vehetik el a segélyedet, mivel az nem is jár, nem is járhat, a közmunkát sem veszik el, bár én nem vállalnék 12óra éjjel-nappalt váltott műszakban szaros 50ez.ft.ért, de megértelek mert nálunk is ezt csinálják, Gye.n csak juhok, +csirkék vannak, a polgimesternek és a jegyzőnek jut belőle csak.
Végül de nem utolsó sorban, a munkaügyi kp. nem cseszegethet, mert te dolgozol munkaviszonyban vagy,miért nem értesitettek korábban, keressenek mást és kész.
Semmilyen hátrány nem érhet, amiért későn vetted át a papírt, lehettél volna beteg, vagy valakid a családból, aki ápolásra szorul.
igaz ez se olyan egyszerű, manapság mindenről igazolást kérnek, az igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!