Rendelés EbaY-ról? Hogyan?
Szóval, már egy jó ideje kinéztem magamnak egy kabátot az Ebay-en de eddig mindig elhalogattam a vásárlását. Azonban most rászántam magam és ebben szeretném a segítségeteket kérni. Itt egy link, hogy tudjátok miről beszélek: [link]
Ha minden igaz akkor ez az angliai Ebay, de azt írja, hogy az áru helye Hong Kong. Ez lenne az első kérdésem; Szóval akkor hiába az angliai ebay-on hirdeti attól még Kínából érkezik? Ha igen akkor hogy van a vámrendszer? Még soha nem rendeltem külföldről, ezért bármilyen tanácsot szívesen fogadok! A válaszokat előre is köszönöm!
Van egy rossz hírem:
Ha tüzetesebben megnézed a szállítási feltételeket, kiderül, hogy az eladó nem szállít Magyarországra.
Írd meg neki hogy nagyon szeretnéd. neki csak egy pár kattintás és elintézi ha akarja, velem is így volt, tehát 2 percen belül megvehettem és hozták a cuccot. Ha volt problémája, akkor nem fog balhézni, akkor hagyni kell :(
Ott van valahol leírva hogy honnan érkezik majd a termék. Városnév és ország. A többivel nem kell foglalkozni, de mindent át kell tanulmányozni. SOk sikert.
Vámot csak az értékes holmikért kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!