Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyiért jön meg az áru Kínából?

Mennyiért jön meg az áru Kínából?

Figyelt kérdés
13ezer forintos tétel. Szerintem nincs 1 kilós. Mennyibe kerül majd összesen szerintetek? Ebayről rendelném, kínából.

2014. jan. 25. 01:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom de a 13 ezer forintos összeg lehet hogy a duplája lesz
2014. jan. 25. 01:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha megfogják a vámon, akkor 27%áfát kell rá fizetned. De valószínűleg nem fog kelleni.
2014. jan. 25. 03:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha ebay-ről rendeled, akkor ott le is van írva, hogy mennyi a postaköltség. 150 euróig (postaköltség is beleszámít) nincs vámfizetés.
2014. jan. 25. 08:17
 4/8 A kérdező kommentje:
A duplája biztos, hogy nem, de kíváncsi lennék, mennyi az esély arra, hogy az áfát rá kell fizetnem. Azt tudom, hogy papíron erre már kell az áfa, vám nem. De maximum 13.000+áfa az ára, ugye?
2014. jan. 25. 10:50
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, 22 EUR felett áfaköteles.

Az, hogy megfogják-e termékfüggő. Pl. egy cipőt, pólót, órát sokkal nagyobb eséllyel engednek át, mint egy mobiltelefont vagy egy tabletet.

2014. jan. 25. 12:14
 6/8 A kérdező kommentje:
De egy csekket küld utólag a vámhivatal, ha elkaptam, ugye? Tehát én átutalom a paypalről az összeget az eladónak, és ha elkapják, akkor jön a szerelmeslevél tőlük hogy áfázzak, ugye?
2014. jan. 25. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen. A vámhivatal akkor kezd el az áruval foglalkozni, amikor az az országba ért. Levélben fognak értesíteni ha fizetned kell.
2014. jan. 25. 17:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors, és hasznos válaszokat!
2014. jan. 25. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!