Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 200. 000 ft-ot hogy tudnék...

200. 000 ft-ot hogy tudnék kamatoztatni?

Figyelt kérdés
tudom, hogy nem sok, de mégis
2014. febr. 12. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Bankban.
2014. febr. 12. 18:26
 2/7 A kérdező kommentje:
és ha festményeket vennék és eladnám többért?
2014. febr. 12. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor azt nem kamatnak vagy kamatoztatásnak hívják.

Ha értesz hozzá (vagy úgy gondolod, hogy menne) akkor csináld.

2014. febr. 13. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:

200 eFt? Nem éri meg lekötni, mivel szinte alig kapnál érte valamit. Ráadásul most elég rossz kamatokat adnak a bankok.

1-2 éves lekötéssel kapsz talán 5000 forintot.

Tegyél félre minden hónapban 10 eFt-ot és majd 1-2 év után kösd le. Akkor talán hozni fog valamit.

Vagy, tőzsdézz. Kockázatos de ha ügyesen csinálod, figyelemmel kíséred az árfolyamokat és van szerencséd akkor nagyokat lehet kaszálni vele.

2014. febr. 13. 11:51
 5/7 A kérdező kommentje:
hogy kell tőzsdézni?
2014. febr. 13. 17:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Részvényeket vásárolsz (pld Mol részvény) és eladod drágábban. De ez nem ilyen egyszerű, mint ahogy tűnhet.

Én is gondolkoztam tőzsdén, de nem vagyok kockáztatos típus, bár aki mer, az nyer :)

Vannak tőzsde tanfolyamok, keress rá interneten. Nekem apósom mutatta meg, hogy működik =)

2014. febr. 14. 11:53
 7/7 anonim ***** válasza:
200 nagyon kevés, lekötheted bankban, kapsz érte egy évre 5-6 ezer forintot, mondjuk legalább biztos nem költöd el. A festménybiznisz nem megy manapság vagyis megy, csak nem 100-200 ezres árszínvonalú festmények esetében. De a luxus kategóriásokat is aukciósházak bonyolítják inkább, nem magánszemélyek.
2014. febr. 15. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!