Legálisan, hogyan tudnám legjobban kamatoztatni a pénzt?
Angliaban vegyel fel egy keveske hitelt, es vegyel egy lakast vagy hazat. Add ki, orok eletedre megoldodott a gondod.
A gumtree.co.uk oldalan nezegesd meg a lakas es hazarakat, most erdemes venni, nagyon lementek az arak.
Vagy Magyarorszagon is vehetsz lakasokat ennyi penzbol es add ki oket berbe. Budapestbe gondolkodjal csak.
Ennyi pénznél már el kell gondolkodni, és nem árt a segítség sem, ha nem vagy járatos a pénzügyek területén. Én e helyedben befektetési tanácsadóhoz fordulnék, ők napi szinte tisztában vannak a banki lehetőségekkel,árfolyamváltozásokkal, gazdasági változásokkal, mindennel ami fontos a pénzügyek területén. Gondold el, nekik ez a munkájuk, hogy a pénzügyi vonalat követik figyelemmel.
Nekünk a Cib banknál van napi kamatozású lekötésünk, a 4-5 millió ft-ra napi ezer ft-t kamatozik úgy, hogy bármikor hozzáférhetünk, az addig kamat tuti. Azért jó nekünk, mert bármikor kellhet a pénz.
Viszont a jó tanács egy pénzügyi szakembertől sok pénzt hozhat neked, még úgyis, hogy az nyilván pénzbe kerül.
A neten is találsz pénzügyi tanácsadók weboldalát, nekem aki már segített: penzrolnoknek.hu. Dr. Lelkes Zoltán, őt tudom ajánlani, de vannak még profik páran. Helló, sok sikert! Ne feledd, az első milliót nehéz megkeresni, ha okos vagy, és tiéd az INFORMÁCIÓ, akkor már jön a többi!
szia!
Nekem van pénzügyi tanácsadóm, én is azt ajánlanám hogy szakértő segítséget kérj...ha szeretnéd a számát irj nyugodtan...nekem sokat segített..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!