Elképzelhető hogy véletlen kaptuk a levelet vagy elfelejtették hogy megegyeztünk?
Figyelt kérdés
Szóval a lényeg,hogy van kk tartozásunk.Voltunk bent a szvetkezetben és megbeszéltük hogy havi 15-20 ezret fizetünk. Attól függ hogy van a havi lehetőségünk. Én 5-párom 10 a minimum amit tavaly szeptember óta fizetünk. Elötte elfelejtettük és már jó 200e volt a tartozás. S ma kaptunk egy levelet miszerint 170 körül van a tartozásunk.Szerintetek elképzelhető hogy elfelejtették hogy miben egyeztünk meg? Mert nem tudunk ekkora sszzzeget befizetni pikk pakk.Bírósági pert emlegetnek. (Én gyesen vagyok, férjem dolgozik csak) Még 1 éves sincs a kicsink szóval nem tudok menni dolgozni még.) Most kivételesen az utolsó hónapban januárban nem fizettünk mert férjem 2 hetet táppénzen volt,igy a 120 helyett kb 90ezt kapott,amiből a nagyrésze elment hitel törlesztésre. :( A maradékból meg éltünk,amit meg én kapok abból meg a gyerekeknek vásároltunk pelust,kaját meg ami kell...2014. febr. 12. 14:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!