Aki ferjhez van menve hogy boldogultok a penz beosztasaval? Ha kovartejba vagytok persze . Koszonom valaszaitokat
Figyelt kérdés
#pénz #boldogulas
2014. febr. 10. 20:41
21/32 anonim válasza:
És szerinted helyettünk a billentyűzet fogalmaz? :)
22/32 anonim válasza:
hát én itt pukkadok a nevetéstöl :DDDD már azt se tudom mi a kérdés, csak nevetek :D
23/32 anonim válasza:
Nevessetek csak, arra nem gondoltok, hogy nem magyar a kérdező?
24/32 anonim válasza:
"Nevessetek csak, arra nem gondoltok, hogy nem magyar a kérdező?"
minek tetted fel ezt a kérdést, mikor már elötted kb. 10 kérdéssel leirták, hogy valoszinüleg erdélyi a kérdezö...?
25/32 anonim válasza:
"minek tetted fel ezt a kérdést, mikor már elötted kb. 10 kérdéssel leirták, hogy valoszinüleg erdélyi a kérdezö...?"
Neked ezt minek kellett megkérdezni? Boldog vagy ha legalább itt okoskodhatsz, nem?
26/32 anonim válasza:
én okoskodok? :D te tettél fel egy kérdést, amire már 10 kérdéssel ezelött ott volt a válasz. :D
27/32 anonim válasza:
de akkor megkérdezem még egyszer, illetve nem kérdezem meg, csak megjegyzem, hogy joval elötted már leirták, hogy valoszinüleg a kérdezö erdélyi. TUDSZ OLVASNI? :D
28/32 kovpet válasza:
"nem magyar a kérdező"
"a kérdezö erdélyi"
Tehát magyar...
De szerintem trollkodik valaki, ismerek erdélyi (meg felvidéki, stb, stb) magyarokat és egyik sem ír így. Beszélni is csak néha beszélnek kicsit máshogy.
29/32 anonim válasza:
Erdélyi, tehát román. Ha nem is tud magyarul, akkor ne is kérdezzen magyar oldalon. Amennyiben érthetően tud fogalmazni, és a szövegértéssel sem akadnak gondjai, nyugodtan felteheti itt a kérdését a továbbiakban.
30/32 anonim válasza:
Azért annyira ne bántsuk a kérdezőt.
Ha hibázott is, legalább jó néhány embernek okozott pár vicces pillanatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!