Aki ferjhez van menve hogy boldogultok a penz beosztasaval? Ha kovartejba vagytok persze . Koszonom valaszaitokat
Gondolom erdélyi a kérdező, itt szokták úgy mondani, hogy kovárély:D Nevettem is a férjemen egyszer, mondja, hogy mondta neki egy öreg néni, hogy kovártélyban lakik, erre ő megkérdezte tőle, hogy az hány kilóméterre van Váradtól?:))
A kérdésre visszatérve, szerintem teljesen irreleváns, hogy mi hogy boldogulunk, attól függ, hogy nektek menny a bevételetek és mennyibe kerül az albérlet felétek, mennyi kiadásotok van ezen kívűl.
Ha csak érdeklődni akartál, akkor köszi, mi jól boldogulunk:)
Kiria:D
Albérletet akar mondani:)
nem vagyok férjhez menve, de köszi, jól boldogulunk. kifizetjük a számlákat, veszünk kaját, vegyiárut, a macska se hal éhen, szóval be tudjuk osztani a pénzt :)
amúgy annyi a titka a dolognak, hogy először a kötelező dolgokat rendezzétek (lakbér, rezsi, kaja), utána lehet a többire költekezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!