Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjek tőzsdézni?

Hogyan kezdjek tőzsdézni?

Figyelt kérdés
szeretnék elkezdeni tőzsdézni. Tudna e valaki valami könyvet vagy oldalt ajánlani amitől meg tudám tanulni a tőzsde alapjait miként hogyan kezdjek neki. Milyen program kellene hozzá vagy tanácsot is elfogadok hogy mivel érdemes kereskedi rövid vagy hosszú távon hogyan kezdjek neki. (kis tőkéből szeretném elkezdeni)

2014. jan. 29. 17:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kedves előző hozzászóló!

Kommentedből látszik, hogy nincs sok tapasztalatod még tőzsde téren és nem is kötekedni szeretnék távol áll tőlem de sok butaságot irtál le egymás után. Először is a tőzsde nem tippmix vagy akármilyen más sportfogadás, az árfolyam 2 irányba mehet ebben ugye egyetértünk, viszont ez nem lutri, ennek nagyon komoly szakmai és gazdasági háttere van, ezért nem mondanám, hogy a világgazdaság lutri. A másik pedig a brókercégek ajánlása, iforex, plus500, ne ajánld anélkül, hogy tudnád róla mennyire biztonságosak is ezek. Sajnos az ilyen cégek marketing munkája kiváló, mindenkihez eljutnak, sok embert megmérgeznek és attól, hogy te őket ismered még nem biztos, hogy biztonságos is. Brókercég válsztás első fontos alappillére a biztonság. Nekem legalábbis nem mindegy, hogy hová teszem be a pénzem. Ezután jön a többi. A fent emlitett 2 cég távol áll a biztonságos működéstől, ha érdekel valakit szivesen leirom azt is, hogy miért..

2014. febr. 13. 08:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Egyénként hajón szakács még nem voltam, De egyszer mindent ki kell próbálni! :) Valóban találkoztam én is egy névrokonnal, pedig ez nem túl gyakori. Érdekes..
2014. febr. 13. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!