Hol kezdjek el tőzsdézni?
Üdv!
Több hónapig gyakorolgattam a +500 demó verziójával, és most kis összeggel elkezdtem +500-on kereskedni, viszont mostmár keresnék egy valamivel komolyabb lehetőséget. Milyen lehetőségeket tudtok ahol tudnám folytatni esetleg, ha komolyan szeretnék foglalkozni vele milyen képzettség kell, hogy hivatásként űzhessem?
Én meg demóban pár hónap alatt 2,5 millából 11 milliót csináltam. Élesben meg, nem plus500, hanem másik rendszer, mínuszban hagytam végleg abba, mert egészen más a 2, demóban nem kell az érzelmeiden felülkerekedni, nem kell komoly kockázatkezelés, szóval csak egy játék, az éles teljesen más.
Amúgy ajánlom K&H Equtas-t és Erste NetBroker-t. Plus500-ba valódi pénzt meg soha ne utalj, szélhámos egy cég(én demóval és kezdő bónusszal toltam ott).
Nem tudom, hogy a Plus500-on mivel demóztál, de ha a forex érdekel, akkor én az Oanda-t javaslom. Spread szempontjából ez a legkedvezőbb cég és mivel nincs számlanyitási minimum összeg és minimális kötésméret, kis tőkével elkezdeni optimális.
ha diák vagy, az erste brokert ajánlom, ingyenes számlavezetés, alacsony jutalékok, alacsony áron real time adatok.
Amúgy demózni teljesen más, mint élesben tolni. A demózásnak nem érzed a súlyát. Nem érzed azt az többé-kevésbé enyhe stresszt, nem jut eszedbe éjjel, ha felkelsz, amikor pl. leesik egy certi ára és időben nem kapcsolsz, majd arra vársz, hogy újból felmenjen az árfolyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!