Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki el tudná nekem magyaráz...

Valaki el tudná nekem magyarázni hogy miért jobb borítékban a pénz?

Figyelt kérdés

Apródon adok el pár napja,ismerkedem a dolgokkal és bár több kérdés felmerült benne nem értem valaminek a logikáját.

Személyesen ill előreutalással lehet nálam fizetni, aki nem bízik meg azzal szívesen találkozom átadom a terméket.Ezzel gond nincsen, csak akkor amikor nagy a távolság és már több vevő mondta,hogy ő nem utal mert az pénzbe kerül neki, személyesen nincs rá müdja, de feladja borítékban a pénzt és ha megérkezik akkor postázzam az árut.

?!?!?!?!?!Mi van?

Ha borítékban adja fel az olcsóbb(ha egyáltalán ideér) mintha utalna vagy személyesen bemegy egy bankfiókba és befizet?

Aki érti a lényeget, segítsen nekem, mert sajnos nem nem kristályosodik ki...

köszi

2014. jan. 27. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:
mit nem értesz, az utalásnál olcsóbb neki a postázás, személyesen meg nincs módja bemenni, hiába lenne ingyen.
2014. jan. 27. 15:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Igaz is nem írtam összegekről így nem értheted a lényeget.

1170ft-ról van szó.Kb 75ft-os utalási költsége van (természetesen bankonként változó gondolom.)Ajánlott levélnek pedig 380ft, ráadásul, ha azon gondolkodik hogy átverik-e, akkor banki utalást,befizetést lehet igazolásként lobogtatni, de egy ajánlott szelvénnyel mit ér?

Akkor tényleg jobban megéri neki?

2014. jan. 27. 15:22
 3/3 Józsi21 ***** válasza:

Szerintem az ilyeneket hagyd a fenébe!Ha nem tud utalni,személyesen átvenni,utánvéttel átvenni,ott valami bibi van!

Ha belemész még neked lehet bajod belőle.

2014. febr. 19. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!