Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Munkanélkülin voltam, kaptam...

Munkanélkülin voltam, kaptam az álláskeresési járadékot, de közben felvettek dolgozni, a fenn maradó napokra adott járadék összegével mi lesz?

Figyelt kérdés

Tehát, dec 18-tól, 40 napon át, tehát máig, jan.26-áig kaptam volna. De jan. 13-án bejelentettek egy céghez.

A fenn maradó 14 nappal mi lesz? Ki lehet kérni azt is, vagy majd ha megint munkanélküli lennék, akkor beszámítják? Vagy úszott az a pénz?

Köszönöm!

2014. jan. 26. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:

elveszett!

remélem nem azon gondolkodsz, hogy nem jelented a munkaügyibe?!

2014. jan. 26. 14:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Eszem ágában se volt. Kijelentett a munkáltató, és jött is a papír.
2014. jan. 26. 14:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Asszem úgy van ha x napon belül elküldenek mégis a cégtől, akkor igényelheted a fennmaradó összeget. De nem tudom hány nap ez a türelmi idő.

De munka mellett nem kaphatod meg a pénzt.

2014. jan. 29. 18:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Olvastam egy ilyet is:

Ha az álláskereső személy a munkanélküli segély folyósításának 90 napja alatt talál egy legalább napi 4 órás állást, akkor kérvény alapján megkaphatja az álláskeresői járadék fennmaradó összegének 80 százalékát egy összegben.

Akkor ezek szerint mégis csak meg lehet kapni a fennmaradó pénzt?

2014. jan. 31. 22:34
 5/5 verde ***** válasza:

Egy összegben kérhető a fennmaradó összeg 80%-a. Ha kéred akkor viszont nullázódnak a napjaid, ami azt jelenti, ha megszűnik a munkaviszonyod, csak akkor leszel ismét jogosult ellátásra, ha ledogoztál min. 360 napot.

Ezen az oldalon lévő munkáltatói igazolást kell kitöltenie a munkáltatódnak.

[link]

Csak akkor jár, ha min. 4órás, határozatlan, és nem az előző munkáltatódhoz mész vissza.

2014. febr. 4. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!