Egy 17 éves fiúnak milyen lehetőségei vannak a pénzkeresésre?
Figyelt kérdés
Márciusban töltöm be a 17-et, nyáron pedig szeretném elkezdeni a személygépkocsi-vezetői engedély tanfolyamot. Ehhez lenne szükségem - tudom nem kis pénz - kb. 100 000 Ft-ra. Testi adottságaimból adódóan fizikai munkát nem nagyon tudok végezni. Jelenleg sportfogadásból próbálok pénzt keresni, de kevés szerencsém van. Ötleteket várnék.2014. jan. 23. 16:15
1/5 anonim válasza:
Ha nincs 100 ropid jogsira, akk miért akarod már most? sztem felesleges
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bölcs választ.
2014. jan. 23. 20:03
3/5 hookuszpook válasza:
Olyan módszerrel kell fogadni, hogy ne a szerencsén múljon. Keress rá a sportbefektetés kifejezésre. Én is ezzel keresek "némi" pénzt.
4/5 anonim válasza:
Tipppmixből ne is remélj pénzt. Rakj félre egy kis pénzt a 18. születésnapodig és aztán vágj bele az online fogadásba vagy pókerbe.
5/5 anonim válasza:
Nem ertelek, ha nincs penzed jogsira mit akarsz vezetni? az auto meg dragabb lesz. Ha szuleid kocsijat akarod vezetni akk meg miert nem segitenek ki? Na mind1 en a penzkeresesre tudok egy nagyon jovedelmezo megoldast, 0% riziko van rajta, ugy kell csinalni, hogy elmesz dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!