Segélyre jogosultság?
Figyelt kérdés
25 évs vagyok öcsémmel élek egy albérletben Budapesten. a keresetem havi 90-100 ezer között a szüleim anyagi támogatásával tudok ugy ahogy megélni. nem szeretnék már azt,hogy rajtuk élősködni mert van elég gondjuk,ezért merült fel az az öltet,hogy esetleg vmi féle segély szervezethez fordulni élelemért mert ugy tudom szoktak ilyen élelmiszer csomagot osztogatni vagy esetleg az önkorányzatnál igényelhetek vmit?2014. jan. 19. 21:47
1/1 Linkoln válasza:
Ilyen fizuval? Felejtsd el. Az ország lakosságának 2 harmada ilyen jövedelemből van el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!