Ebay.com-on ha Top Rated Seller szeretnék lenni, akkor az USA-ba kell 100 eladást összegyűjteni, vagy összesen 100-at bármely országban?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 20:31
1/3 Gabesz9997 válasza:
Az ha jól tudom nem azt jelenti, hogy mennyit adsz el hanem azt, hogy mennyire vagy megbízható eladó és azok kik tőled vásároltak mennyire vannak megelégedve veled és az árúval.
(Szép igényes leírás lehetőleg Magyar/Angol nyelven ha lehet, jól elkészített fényképek, megbízható gyors szállítás és még lehetne sorolni.
2/3 anonim válasza:
Ha az USA-ban azaz az ebay.com-on szeretnél top réted lenni, akkor igen ott kell 100 eladást összegyűjteni, ha az ebay.co.uk-án illetve ebay.ie-én azaz angliai és írországi oldalon szeretnél top rated lenni, akkor ott, Angla és Ír oldal egynek számít, tehát 80 ír eladás, 20 angliai eladás = 100, és így ebben a két országban leszel top rated. Mindig az adott országba kell eladnod, ezen kívül van német, európa, ha minden oldalon top rated szeretnél lenni akkor minden kijelölt földrésznél 100-at 100-at kell eladnod és persze emellett teljesítened kell a 4,8as átlagokat külön külön, illetve nem lehet 2 negatívodnál több az adott földrajzi kiosztásban, illetve nem lehet 2 countodnál több vagy 0.50% nál magasabb az arány az item described és a többinél külön külön, 400 eladás esetén 3 hónapra visszemőleg nézi a rendszer, 400 eladásnál kevesebb 3 hónap alatt estén pedig 1 évre visszamenőleg nézi a statisztikád az ebay (400 eldásban nem vagyok biztos, de asszem ennyi). Remélem érthetően sikerült leírnom ;)
3/3 anonim válasza:
Utolsó voltam, boccs az elírásokért helyesírásilag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!