Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, ha mindig...

Mit lehet tenni, ha mindig megpróbálnak átvágni a Lidlben?

Figyelt kérdés

Hetente kétszer járok a LIDL-be és az elmúlt hónapokban szinte minden alkalommal szólnom kellett, hogy elszámolták, nem azt ütötték be, amit vettem, hanem valami drágábbat, vagy nem az akciós áron, nem azon, ami ki volt írva. Ilyenkor van, hogy 10-15 percet is várnom kell, mire visszaadják az összeget, mert éppen árut tesznek ki vagy hasonló.

Nem akarok hetente 200-300 Ft-tal többet otthagyni, mert nem akarok többet fizetni, mint amennyit vettem és luxusban sem élünk.

2014. jan. 17. 11:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nálam is egyre többször fordul elő különböző üzletekben, szerintem mást nem tehetsz, hogy odafigyelsz és szólsz.

De azt nem értem, hogy miért kell várnod. A kasszás kimegy közben árut feltölteni vagy mi? A pénzt nem szokták visszaadni egy külön helyen, hanem ott rögtön javítja a kasszás.

2014. jan. 17. 11:48
 2/12 anonim ***** válasza:

Panaszkonyv es fogyasztovedelem.

Nalunk is rendszeres ez. En minden termek arat felirom vasarlaskozben egy papirra. Csak igy tudom egyeztetni a blokkot, mivel tobbi mindent veszrk es annyi arat nem jegyzek meg.

2014. jan. 17. 11:49
 3/12 .figo. válasza:
Esetleg írhatnál a panaszkönyvbe, gondolom csak megunják ha minden héten írsz bele ....
2014. jan. 17. 11:51
 4/12 anonim ***** válasza:

Gondolom úgy értetted akkor, hogy a vásárlás után veszed észre.

Én is nagyjából tudom, mennyit fogok fizetni, azért már rögtön látom, ha valami gáz van.

2014. jan. 17. 11:52
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem a kasszás fizeti vissza, van egy kiscsaj, őt szokta a kasszás odahívni, ilyen vonalkód-leolvasós izé van nála, meg ő szokta az árakat kicserélni, termékeket kirakni. A zsebében csörög egy csomó apró, abból szokta kiszámolni.
2014. jan. 17. 11:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Mi is ki szoktuk számolni, hogy mennyi lesz kb, ezért is vesszük észre azonnal. Amint a kezünkbe adják a blokkot, már nézzük is át.
2014. jan. 17. 11:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Üzletvezetőnek is szólhatsz, vagy a panaszkönyvbe is beírhatsz.
2014. jan. 17. 11:55
 8/12 anonim ***** válasza:
10%

rá kell pirítani, hogy szabálysértést követ el, ezért börtönbe is kerülhet, ez büntetendő a csalás, átverés, hangosan kell mondani hallja mindenki az üzletbe, a kollégái is, aztán kihívni a rendőröket felvenni a jegyzőkönyvet, amíg kiérkeznek panaszkönyvbe is be lehet írni.

Tetszés szerint tovább lehet menni az Európai bíróságra is, és indíthatsz pert az üzletlánc ellen.

2014. jan. 17. 12:13
 9/12 anonim ***** válasza:
Utolsó TE egy ritka nagy kretén lehetsz!!! Azt azért megnézem, hogy a rendőr vagy a bíróságig elviszed és hogyan viszed el ezt!!!
2014. jan. 17. 17:15
 10/12 anonim ***** válasza:
79%
Mi az, hogy "nem azt ütötték be". Az ilyen üzletláncoknál már vagy 20 éve nincs beütős kassza, csak leolvasós. Innentől pedig a pénztárosnak semmi köze az árakhoz, azok a központi rendszerben vannak tárolva. Maximum annyi fordulhat elő, hogy a rendszerben tárolt ár nem egyezik azzal, ami ki van írva. Arról meg megint nem a pénztáros tehet. Úgy hogy nem őt kéne meglincselni.
2014. jan. 18. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!