Mit lehet tenni, ha mindig megpróbálnak átvágni a Lidlben?
Hetente kétszer járok a LIDL-be és az elmúlt hónapokban szinte minden alkalommal szólnom kellett, hogy elszámolták, nem azt ütötték be, amit vettem, hanem valami drágábbat, vagy nem az akciós áron, nem azon, ami ki volt írva. Ilyenkor van, hogy 10-15 percet is várnom kell, mire visszaadják az összeget, mert éppen árut tesznek ki vagy hasonló.
Nem akarok hetente 200-300 Ft-tal többet otthagyni, mert nem akarok többet fizetni, mint amennyit vettem és luxusban sem élünk.
Nálam is egyre többször fordul elő különböző üzletekben, szerintem mást nem tehetsz, hogy odafigyelsz és szólsz.
De azt nem értem, hogy miért kell várnod. A kasszás kimegy közben árut feltölteni vagy mi? A pénzt nem szokták visszaadni egy külön helyen, hanem ott rögtön javítja a kasszás.
Panaszkonyv es fogyasztovedelem.
Nalunk is rendszeres ez. En minden termek arat felirom vasarlaskozben egy papirra. Csak igy tudom egyeztetni a blokkot, mivel tobbi mindent veszrk es annyi arat nem jegyzek meg.
Gondolom úgy értetted akkor, hogy a vásárlás után veszed észre.
Én is nagyjából tudom, mennyit fogok fizetni, azért már rögtön látom, ha valami gáz van.
rá kell pirítani, hogy szabálysértést követ el, ezért börtönbe is kerülhet, ez büntetendő a csalás, átverés, hangosan kell mondani hallja mindenki az üzletbe, a kollégái is, aztán kihívni a rendőröket felvenni a jegyzőkönyvet, amíg kiérkeznek panaszkönyvbe is be lehet írni.
Tetszés szerint tovább lehet menni az Európai bíróságra is, és indíthatsz pert az üzletlánc ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!