Valaki elmagyarázná nekem hogy egy hirdetésben mit jelent az hogy csere ár?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy b a s z o t t idióta tényleg, de sosem bírtam felfogni mit jelent az hogy csere át.Mit tudom én eladó autó 130.000 forintért, de csere ára 160.000 forint.Eladó egy hifi 15.000ért, ami alkudható akár 13.000 forintra de csere ára 16.000 forint.B e s z a r o k.Nem értem, sehogysem mire utalnak az árkülönbségek,és hogy értik akkor így az üzletet.2014. jan. 17. 11:35
1/4 anonim válasza:
Pedig egyértelmű. Akkor kapod meg az autót(terméket), ha olyat ajánlasz érte aminek az értéke 160e+(vagy a hirdetésben megadott), és az eladó rábólint.
3/4 A kérdező kommentje:
De miért várnak el az emberek nagyobb összeget az érdeklődőktől csere formájában, mint amennyit ér pénzben az árult dolga?
2014. jan. 18. 01:17
4/4 anonim válasza:
Mert mindenki drágábban akarja eladni a szarjait mint amennyit ér .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!