Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jól adott vissza a boltos?

Jól adott vissza a boltos?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, mert a néni ma 3szor szólt utánam és 3szor kellett visszalépnem a boltba az utcáról, mert mindig utánamszólt..

Vettem egy fornettit, 170 ftért. 10.000-essel akartam fizetni.

1. odanyújtom a 10.000-est a nőnek. Leteszi a pénztárgép mellé.

2. először 1000-ig ad vissza: 830 forintot nekem visszaad, én berakom a tárcámba. Adna vissza többet is, de észreveszi hogy egy pici rész (kb. 2*3 mm) le van szakadva a 10.000-es sarkáról... mondja ezt is nem fogadja el, és visszanyújtja nekem a tízest. Elteszem a tárcámba a 10.000-est.

3. én visszaadom a 830 ft-ot, távozni akarok.

4. utánam szól hogy sehogy sem vagyunk így rendben mert a 170 forintos fornetti nincs kifizetve... jó mondom, igaza van 170 ft-ot fizetek neki.

5. Még vagy 2szer utánam szólt hogy számoljuk át még egyszer meg így sehogysem vagyunk rendben aztán otthagytam a fenébe...

Ugye így tényleg nem tett el semelyikünk több pénzt? Én nekem megvan a 10.000-es, a 170 forintot kifizettem, ő megkapta azt a 830-at amit nekem adott az 1. lépésben + a 170 forintot is kifizettem neki...

sztem ez így egál.

2014. jan. 17. 11:00
 1/4 anonim válasza:
Szerintem is így OK.
2014. jan. 17. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Egál.
2014. jan. 17. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:

-elvileg ok.

Egyébként elfogadhatta volna a sérült bankjegyet is, beváltják, pénzszállító elviszi, bank beveszi, stb.

2014. jan. 17. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy ha volt nálad 170FT apró, akkor miért szúrtad ki a szemét egy 10essel? :-D
2014. jan. 17. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!