Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek valos masszor...

Szerintetek valos masszor allas ez vagy erotikus masszazst hirdet rejtetten?

Figyelt kérdés
Masszor allast keresek, van masszor vegzettsegem. Olvastam egy hirdetest amely szerint egy masszazs szalon masszort keres,de nem szukseges vegzettseg, betanitast is vallalnak. Az en velemenyem megis az hogy ha ilyen helyen dolgozik valaki, annak legyen vegzettsege.

2014. jan. 14. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
rendes masszázs csak a végén kivered a páciensnek.
2014. jan. 14. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Tapasztalatból mondom, hogy ez burkolt szexmunka, ugyanolyan mint ahova csinos lányokat keresnek és teljes alakos képet kérnek előre, meg ha az áll a hirdetésben hogy 500e Ft fizetés mosoly miatt.

Voltam pár ilyen helyen, mikor állást kerestem. Mindegyiknél az volt, hogy konkrét aktuson kívül mindent be kell vállalni.

Az ilyeneket karóba húznám, mert ezek megszégyenítik a masszőr szakmát. Ilyenek miatt kell nekem kínos kérdéssorozatokra válaszolgatnom, amikor egy vendég bejelentkezne hozzám. És ezek miatt nem járnak többen masszőrökhöz!

2014. jan. 14. 15:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 14. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem rendes. Aki úgy hirdet, hogy nem kell végzettség, az csak rosszban sántikálhat, és nem is becsülné meg a szaktudásodat. Olyan álláshirdetést viszont nem szabad feladni, hogy k.urvát felveszünk, ezért fogalmaznak így.
2014. jan. 15. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!