Mely országokban jó jelenleg az életszinvonal?
Figyelt kérdés
Ha az ember külfölre menne dolgozni , hol a legjobb próbálkozni ?2014. jan. 13. 21:06
1/4 MrPifta válasza:
tőlünk nyugatra. Pl. GER, GBR, FRA, BEL, NTH
2/4 anonim válasza:
Van, akinek mi vagyunk a külföld, és ide jön próbálkozni. Nekem, köszönöm, itt is jó az életszínvonal.
Ha képzetlen vagy, mindenhol az átlag alatt fogsz élni. Ha jól képzett, akkor meg mindenhol az átlag felett. Azt érdemes tisztázni, hogy neked mi jelenti az életszínvonalat? Hogy közel van a családod és a barátaid, vagy hogy a mindennapos főzés helyett belefér a költségvetésbe a bolti félkész kaja...
3/4 A kérdező kommentje:
Hm hát Belgium az nem hangzik rosszul , nekem angol nyelvtudásom van ez egy kicsit korlátol ( kis lusta vagyok ) németet kellene tanulni .
2014. jan. 13. 21:58
4/4 anonim válasza:
oszrákok megelözték a németeket ez lassan tény de tapasztaltam na nem a magyar slovén határt kell nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!