Van esélyem visszakapni a pénzem az Ebaytől?
Figyelt kérdés
Még december elején vettem néhány dolláros cuccokat Hong Kongból, ugyanattól az eladótól többet és másik eladótól is. Jövő héten már lejár a szállítási határidő, de még semmi. Pedig december közepi áruk már jöttek. Van esélyem visszakapni az összes pénzemet, ha minden meg nem érkezett áruhoz nyitok egy ügyet? Vagy mit csináljak? (Nyilván előtte még írok az eladóknak.)2014. jan. 10. 18:29
2/4 A kérdező kommentje:
Igen,nem járt még le a határidő. A határidő utáni teendőkre gondoltam.
2014. jan. 10. 19:56
3/4 anonim válasza:
Decemberben nagyon lassú a hongkongi posta (amúgy se gyors), ha a helyi postával (olyan mint a magyar posta), az a leglassabb, lehet hogy a másik máshol adta fel, nem emlékszem a nevére, de azok megszoktak jönni 2-3 hét alatt még forgalmas időszakban is.
4/4 anonim válasza:
Rengetek rendelés van az ünnepek környékén, meg munkaszüneti nap is akad. Nekem volt ami 2 hónap után jött meg, nem is 1x. Viszont volt ami sohanapján. De én 2 hó lejárta előtt visszakérem a pénzt, mert utána nem mindig adják vissza, ugyanis akkor már nem engedi a rendszer értékelni. És ha esetleg megjön az áru újra elküldöm neki a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!