Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudom visszakapni? (paypal)

Hogy tudom visszakapni? (paypal)

Figyelt kérdés

Regisztrációkor utalni kellett 400Ft-ot a paypal-ra, de sehogy sem tudom visszaügyeskedni azt a pénzt a számlámra.

Valaki tudna segíteni?

2012. febr. 2. 21:54
 1/2 anonim válasza:
elvileg alappbol visszakuldik de ha interneten van akkor nem hiszem hogy 400ft ert harcolnod kene
2012. febr. 2. 22:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Amikor bankkártyát regisztráltál akkor levonta a 400 ft-ot, ez a tranzakció megjelent sms-ben neked (ha be van állítva persze), ott pedig kaptál 4 jegyű számot pl.: pp*1234CODE, paypalon újra menj az add credit card részhez és ott a kártyánál van valami confirm vagy hasonló opció, ott kell beírni a 4 számot. Ha sms-ben nem kapsz értesítést akkor a bankszámlakivonaton lesz rajta amit havonta küld a bank. Vagy ha internetbankod van akkor ott is meg tudod nézni hamarabb.
2012. febr. 3. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!