Álláshirdetésen a cég nem nevezi meg magát, anonimként hiv "állástájékoztatóra--mennyire hiteles?
Nagyon messziről utaznék fel a fővárosba. reggel írnak,hogy délután vagy másnap jelenjek meg--feltüntettem külföldön élek. Felutaznék, de szóljanak már előtte rendesen.
Alkalmas vagyok önéletrajz alapján a dísztermükben az állástájékoztatóra elmenjek papirral-tollal.
Ez mit takar pontosan? Ki érti ezt?
Ilyenre semmiképp ne menj el, csak bosszankodni fogsz a felesleges utazásért.
Jó eséllyel Zepter. Ha Váci út akkor szinte biztos :)
Köszi szépen a válaszokat. És igen, mindkettő Váci út 191.
Egy jóbarátom meg is talált itt egy kérdést,ahol erről beszélnek. Nekem is pont ugyanaz az önéletrajz típus, pont ugyanaz a két időpont ajánlás. És voltak olyan szemetek, hogy akkor is hívjanak,mikor mondtam-külföldről utaznák az állásmeghallgatásra.
"És voltak olyan szemetek, hogy akkor is hívjanak,mikor mondtam-külföldről utaznák az állásmeghallgatásra."
Mit vársz egy olyan cégtől, aminek a profilja az, hogy kihasználjon és átverjen idős/hiszékeny/buta embereket?
Buta?
H te ilyen okos vagy, akkor hozz létre egy ugyanilyet. Mert észlény,nem írták ki, h Zepter villogó betűkkel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!