Jó volna dolgozni, de mégsem?
Figyelt kérdés
21 vagyok, építőiparban dolgoztam egy vállalkozónál korábban, ahol később megmondták, hogy direkt bäszogattak. Ezután, hogy látták k<rvára nem érdekel abbahagyták. Most megint nincs munkám, de ahova csak odamegyek biztos én lennék mindenütt a kezdő, a zöldfülű és ezek azt hiszik, hogy akkor minden szir-sz#rt lenyelethetnek velem. Emiatt nincs sok kedvem dolgozni, de muszáj volna. Apám még azt mondta, hogy ott ne merjem hagyni. Jó helyem van ott. (Végül télen nem volt munka, azóta meg más közbejött és nem voltam ott azóta se. Lassan 1 éve.) Muszáj eltűrni ezeket a f>szságokat csak azért mert ott én vagyok a legfiatalabb, kezdő?2014. jan. 8. 14:00
1/1 anonim válasza:
Keress olyan helyet ahol nincsenek ilyen suttyók, kiknek örömöt okoz más csesztetése.
Én is voltam pár helyen, ahol azért mert én voltam az új fiú, mindent sz@rt a nyakamba varrtak. Másnap már be se mentem dolgozni és fel is mondtam.
Most jó helyen vagyok, a kutya nem szól hozzám, és nem is ad plusz feladatokat!
Keresni kell, pályázni 1000 helyre naponta, és válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!