Most hol van az a sok okostojás, akik sikertelennek nevezték azokat, akik nem lépnek be a Sciennetbe?
Akik lehülyézték azokat, akik meg akarták őket óvni a hülyeségtől? Akik azzal érveltek, hogy sok 100ezer ember nem tévedhet?
Ezek az emberek most mit csinálnak?
A válasz megírásának időpontja: ma 15:38
ez nem arról szól.
ez arról szól, hogy a naivak figyelmeztetve lettek. és hogy egy sciennetes embert sem olvastam, vagy hallottam, aki felvállalta volna, hogy "igen, hülyeséget csináltam"
véleményem szerint nagyon sok befizető tisztában volt azzal, hogy bukni fog a rendszer, csak reménykedtek, hogy ők még megússzák, hogy ők is letudnak nyúlni néhány embert.
A scien(tológus)net bepalizott tagjai most lapulnak, mint sz@r a fűben. Pár év múlva pedig ismét be fognak dőlni a következő bomba üzletnek, ahol csak regisztrálni kell, vásárolni, terjeszteni boldog-boldogtalannak, és már dől is a pénz :-)))
Ja, és akkor is te leszel a hülye, mert nem fedezed fel az évszázad lehetőségét. Ők majd hamarosan BMW-vel fognak járni, míg te tolod az ócska biciklidet :-)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!