Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valuta váltás napi szinten...

Valuta váltás napi szinten legális?

Figyelt kérdés
Van egy kevés pénzem és nem igazán tudom mit is kezdjek vele. Arra gondoltam minden nap veszek pl: 5000 amerikai dollárt és azt vissza váltom máshol forintra. Ahogy nézem 1-2 forintot lehet keresni dolláronként. Legális az ha minden nap megcsinálom ezt ?

2014. jan. 6. 00:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A lényeg a következő, haverod megkért váltsad vissza a dolcsit Ft-ra, az ő váltója xxx-et adott volna, te máshóva mentél és xxx+7000-et kaptál.

Ezzel csak a barátodat verted át, mivel kevesebbet adtál neki 7e-el mint amit te kaptál...

Itt azzal van a gond te sem fogtad fel a saját történeted lényegét, leragadtál a 7000Ft-nál, amivel ezek szerint tudtodon kívül megloptad a "barátodat"...

Aktuális adat legmagasabb vételi ár 214,42Ft a legalacsonyabb eladási ár 223,96Ft :) Tehát összegezve a legjobb váltásnál is 9,54Ft-ot buksz dolláronként!

A hülyének is megéri napi 5000dollárt oda-vissza váltogatni, fogjál bele már holnap lehetőleg svájci frank hitelből, az ilyen barátoknak ez való!

2014. jan. 7. 22:20
 12/12 anonim válasza:
Ha okosan csinálod tudsz vele keresni pár ezer forintot de elég rizikós pl.: Ha beraksz 100.000ft-ot én most tudnék belőle csinálni 106.000 (pár százat) de erre még jön a kezelési költség is ami váltónként változik azt nem tudom hogy több pénz több kezelési költséggel jár-e de gondolom ez így lehet ekkor már kevésbé éri meg. ha még így is maradna esetleg 4.000Ft-od akkor azt újra be tudod váltani. de ha pont egy olyan hullámot kapsz el hogy nem éri már meg váltani akkor vagy beváltod veszteséggel vagy megvárod míg megéri újra eladni addig pedig áll a 100.000Ft-od és nem keresel rajta.
2018. jan. 26. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!