Mit gondoltok az új Vateráról, illetve a módról, ahogy
az üzemeltető a váltást kezeli?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén, engem nagyon dühít. Ugyanis, szerintem hátrányba kerülnek azok az eladók, akik most, vagy még év végéig hirdetnének a Vaterán. Ez az egész új Vatera, nekem egy kicsit erőltetett, és nagyon felesleges lépésnek tűnik. Ti hogy vélekedtek erről? Akár profi eladók részéről, akár azok részéről, akik csak a felesleges dolgaiktól szabadulnának jó áron...
Mert például, regisztrálni már nem lehet a régi Vaterára, így akik újonnan szeretnének regisztrálni, csak oda tudnak...Az, hogy párhuzamosan működik a kettő, óhatatlanul vásárló elvonással jár. Én 1 Ft-ról szoktam indítani aukciókat, most indítsam 2 helyen, és adjam, annak, ahol többet adtak érte?
2013. okt. 29. 18:16
3/6 anonim válasza:
A Vatera úgy gondolta lecseréli a régi designt, semmilyen hátrányban nem lesz aki csak arra tud regisztrálni már, mivel ugyanúgy tudja használni a régebbi részt. A termékfeltöltést pedig a régi weblapon kell még nyomatni, mert azt többen nézik, a másik még csak béta, szép fokozatos lesz az átállás, egy átlag felhasználó semmit nem fog észre venni.
2013. okt. 29. 18:53
4/6 anonim válasza:
3: nem tudom, nekem ugytunik a beta oldalon keves termek van. Es ingyen lehet most feltolteni ra.
2013. okt. 30. 07:50
5/6 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy ha én a meunkahelyemen ílyen pocsék melót csinálnék mint ahogy ez az átállás megy biztos repülnék egyből. Valószínűleg ott is hullani fog jópár fej. Gyakorlatilag semmit se tudok csinálni. Az új vaterán semmi sincs, a régi meg nem működik. Szeretnék eladni, de így semmi értelme, inkább máshol teszem ingyen...Tulajdonképpen rájöttem hogy nincs is rá szükségem. Köszönöm!
2013. nov. 2. 11:51
6/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem rosszabb a vatera mint eddig volt.
Nem egyértelmű egy-két dolog ez biztos,megpróbálom leírni.
Az újonnan regisztráltak már csak az új oldalon tölthetnek fel terméket,de megjelenik a hirdetésük mindkét oldalon,a régin is és a béta.vaterán is,de a régi oldalon feladott hirdetések,tehát amiket egy régi felhasználó ad fel,az NEM jelenik meg a béta oldalon,CSAK a bétán feltöltött árú jelenik meg a régi oldalon is. Az újonnan regisztráltaknak is és be lehet jelentkezni a régi felületre a www.vatera.hu oldalon és a jobb felső SZEMÉLYES feliratra kattintva,/nem kell a legördülő menüvel foglalkozni/ és lehet keresgélni az összes hirdetés között,viszont feltölteni terméket már csak a bétán engedi az újaknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!