Rendeltem, nem érkezett még meg, mi a teendő?
December 3-án illetve 7-én rendeltem dolgokat pár dollárért (hajdísz, nyaklánc, stb). Nem érkezett meg egyik sem, viszont, december 22-én rendeltem szintén pár dolcsiért egy sapkát, és az már a fejemen van.
Lehetséges hogy bebúrták a postán? Ilyenkor mi a teendő?
köszönöm. a várakozással nincs probléma, húgom kárpótlásul kapott szeretetet és csokit, csak az a fura, hogy dec 22-én rendeltem, és azt jóval későbbre vártam, és a sapim beelőzött 5-6 másik terméket.
eddig nem volt probléma egyik vásárlásommal se, csak tartok illetve tartottam attól, hogy a karácsonyi ünnepek miatt egy-két "apró" levél kinyílik, és házat téveszt :)
Én is így vagyok, valaminek a max. határideje karácsony volt, gondolkodom, hogy írok az eladónak, nehogy kicsússzak a a 45 napból.
Én arra gondolok, hogy a karácsony+újév miatt lelassult a posta és majdcsak megjön - de a héten nem került a postaládámba semmi, ha jövő héten nem jönnek, reklamálni kezdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!