Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Facebook-os oldalról rendeltem...

Facebook-os oldalról rendeltem egy kabátot (13. 000ft-ért) amit már átutaltam. Meg van a számlatulajdonos neve illetve a számlaszáma de az oldal már nem elérhető és a kabát még mindig nem érkezett meg. Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
2013. nov. 24. 13:31
 1/5 anonim válasza:
szívás... a kabát valószinüleg már nem is fog megérkezni.. :( én is szerettem volna rendelni valamit a face-ről és közölte a hölgy hogy csak ha előre utalok... mondtam is neki ,hogy köszi szépen nem kell.. miért fizetnék ki valamit amit nem is láttam,ill. nem hivatalos oldalon hirdetik??
2013. nov. 29. 10:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen,igaz. Jó hülye voltam. Soha többé nem csinálok ilyet. Nem is tudom miért bíztam ebben.
2013. nov. 30. 10:35
 3/5 anonim válasza:
mindegy most már... a "tanulópénz" meg van fizetve :/ :)
2013. dec. 1. 20:40
 4/5 A kérdező kommentje:
az biztos:/ :D:D:D
2013. dec. 1. 22:53
 5/5 anonim válasza:
Ha gondolod tehetsz feljelentést a rendőrségen. De jó esély van rá hogy a számlaszám egy előkeríthetetlen hajléktalan nevén van... (kb 10 másikkal, és harminc telefonszámmal együtt) Az eljárást megindítják, nyomoznak amíg tudnak, majd megszüntetik, és évek múlva ha mégis belebukik az elkövető akkor megkeresnek, és polgári úton pereskedhetsz a pénzedért...
2013. dec. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!