Szeretnék pénzt keresni. De nem tudom hol. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok. Nagyon nem jók mostanság a családomban az anyagi helyzetek és nem szeretnék folyton a szüleimtől munkátkérni amiért pénzt kapnék. Nekik inkább ingyen és örömmel csinálom, hogy ne nekik legyen vele gond. Hol tudnék pénzt keresni? Tudtok valami jó tippet? Tudom, hogy a munkához még fiatal vagyok és tanulnom kéne. De jó tanuló vagyok és nagyon szeretnék segíteni a szüleimnek, hogy jobb legyen az anyagi helyzetünk. Segítsetek kérlek! (és létszives ne szidjatok)2009. nov. 28. 20:54
1/2 anonim válasza:
majd fognak ilyeneket írni hogy "hordj szórólapot" meg hogy "sétáltass kutyát pénzért"
ezek jó ötletek, az a baj, hogy nagyon kevés az esély rá hogy találsz így munkát.. mindenesetre meg lehet próbálni, bár nemhiszem hogy valaki magyarországon pénzt fog azért kiadni hogy kutyát sétáltass, vagy lenyírd a füvét, de hátha, a szórólaphordásra is jelentkeznek annyian hogy csak na, mert sok fiatal van ezzel így mint te.. többek között én is:D Bár nekem bejött a szórólapozás, de csak ismerősökön keresztül, és így is nagyon kevés..:/
2/2 anonim válasza:
Szerintem rövid távon nem tudsz annyi pénzt keresni, hogy érdemben segíts a szüleidnek, legfeljebb a költségeidet tudod fedezni vele. Hosszú távon azzal tudsz a legjobban segíteni, ha tanulsz. Ami alapvető: számítástechnika és angol nyelv. Ez mindenhol kell. A többi azon múlik, mihez van kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!