14 évesen hogyan lehet pénzt keresni?
Figyelt kérdés
2008. júl. 15. 12:44
1/9 anonim válasza:
Gondolom még akkor suliba jársz, úgyhogy szerintem regisztrálj valamelyik diákmunkás cégnél, akik szereznek neked munkát (árufeltöltő, szórólapos, vagy akár irodait is, ha van számítógépes tapasztalatod)
2/9 anonim válasza:
14 év alatt legálisan nem dolgozhatsz, csak 16 éves korod után, szóval a diákmunka kizárt. Esetleg ismerősnél, rokonnál lehet valami alkalmi meló, de ha lebuktok, akkor jól megbüntetik, hogy feketén dolgoztat, ráadásul gyereket.
3/9 anonim válasza:
pontosabban:
ha betöltötted a 15. életévedet, akkor dolgozhatsz.
4/9 anonim válasza:
1996 óta csak betöltött 16 év után lehet diákmunkát válani. Akár szervezetten akár nem. Ez a törvény. Sajnos ezért kesereg sok 14-15 éves aki szívesen dolgozna kicsit.
5/9 anonim válasza:
Igen, jól mondják hogy 16 év a minimum. Esetleg olyan munkát keress mint idősebb embereknél takarítás, bevásárlás, én pl. szomszédokhoz járok át, vagy elmegyek boltba, gyógyszertárba és viszem nekik ami kell, ezért kapok némi pénzt.
6/9 anonim válasza:
lopsz, rabolsz, megtanulsz hackelni/neten lopni bankkártyaszámot, stb., esetleg reklámokra kattintasz ptc-ken
7/9 anonim válasza:
Ha lány vagy akkor ez nem jelenthet gondot... :D
8/9 anonim válasza:
14 évesen a jövődet kell megalapoznod hogy később normális melód legyen, de megértem, hogy dolgozni akarsz, nyilván nem véletlenül... Én is ebben a cipőben jártam. Csak rokonnál, ismerősnél tudsz így dolgozni (feketén). Később (19 évesen) újra tanulni akartam de mivel pénzből élek dolgoznom is kellett.. (volna) Elmentem a munkaügyi központba, ott ajánlottak egy támogatott oktatást, 6 hónapos volt, havonta 55.000-et utaltak a számlámra. Elvégeztem így lett szakmám és közben volt némi pénzem is!
9/9 anonim válasza:
Azért azt úgy bírom, hogy én megírtam a helyes választ, erre egyesek, akiknek fingjuk sincs róla, lepontoznak, csak azért, mert nem ISMERIK az idevágó szabályt. Basszus, ha nem tudsz valamit akkor inkább ne csinálj semmit, hülyegyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!