Hol válthatnék fel ennyi pénzt?
Figyelt kérdés
Visszajárókból van egy csomó 200 forintosom, ami csak púp a háton és papírra váltanám. Azt csináltam, hogy ezer forint értékűt (értsd 5 darab 200-as) akartam papírra váltani, de még ezzel is csak a baj van. Hol elküldenek, hogy 200-asokkal nem foglalkoznak, vagy a boltos csúnyán néz stb. Hol tudnék nagyobb összegre akár váltani? Van vagy 5 ezer forintnyi kétszázasom.2013. dec. 28. 13:54
1/7 anonim válasza:
Fizetni bárhol fizethetsz vele. Ha váltani akarsz, akkor a postára menj, de valamekkora költséget le fognak vonni.
Érdemesebb inkább elkölteni 25 db az nem olyan sok.
2/7 A kérdező kommentje:
Engem zavar ha ezzel kell fizetnem, inkább papírra váltanám. Nemrég 1200 ft fizettem így és az eladó meg húzta a száját.
2013. dec. 28. 14:31
3/7 anonim válasza:
Ha húzza a száját, akkor ne foglalkozzon pénzzel, vagy írja ki, hogy nem fogad el kis címletet (de különben neki is jó, hogy ha 200 forintossal fizetsz, mert lesz aprója visszaadni). Egyébként legfeljebb pár 200-ast tarts magadnál, és azt is próbáld meg kiszórni vásárláskor, a többit meg tartsd otthon és ha kell valamire 1000 forint alatti összeg, akkor azzal fizess.
4/7 anonim válasza:
hiaba huzgalja a szajat, az uzleteknek 50db-ig elfogadasi kotelezettsege van minden cimletbol.
5/7 A kérdező kommentje:
Pedig én csak max 5 darabot akartam egybe. Küldtek már el azzal, hogy tele van a széf vele, meg, hogy nem foglalkozik ezzel, meg nincs nála ezres, cba, meg spar, ahol azért ezt nehéz elhinni. Max marad a posta
2013. dec. 28. 14:54
6/7 anonim válasza:
Oh én meg azt hittem már, hogy van 2000 db 200-asod :D
Amúgy menj el egy Tescoba aztán dobáld be az önkiszolgáló kasszába. Ne félj, az nem fogja húzni a száját. Vagy tartsd meg automatába, 1-2 hónapnyi kávépénznek még jó lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
neeem. több, mint ötezer forintnyi van, nem olyan sok. Csak kellene papírban.
2013. dec. 28. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!