Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Erről mi a véleményetek?...

Erről mi a véleményetek? Valaki keres egy hajómakettet az apródon (bounty 1787) amiért adna 120ezret, és ez a makett fenn van egy másik hirdetőnél 45ezerért! Ha nincs ennyi zsém valahogy összetudnám hozni az üzletet? :D

Figyelt kérdés

mondjuk elkérem egy pillanatra amíg elsétálok a másikhoz vagy vmi ilyesmi... :D

[link] Html#e1ff68c301

[link] Html#e1ff68c301

2013. dec. 27. 09:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Mondjuk az lopásnak számít, és elég ha feljenet érte, amiért nem haszonnal, hanem egy szép kis bírsággal fogsz távozni az üzletből.

egyébként ha valaki keres, akkor vélhetőleg már meg is találta az eladót maga, ugyanis nem csak te tudsz beírni szavakat a keresőbe és nyomni egy entert...

2013. dec. 27. 09:50
 2/8 A kérdező kommentje:

Értem. már elég régóta fenn van, lehet nincs ideje keresgélni vagy ilyesmi...

akkor gyűjtögetek :D

2013. dec. 27. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Mind a két hirdető neve "zoli".

Szerintem itt arról van szó, hogy valaki felrakta a saját makettjét 45-ért, aztán felrakott egy másik hirdetést, hogy 120-ért venne egy ilyet.

Azt sem tartom kizártnak, hogy neked is közöd van a hirdetésekhez és itt próbálsz találni egy naív embert aki lecsap erre a páratlan üzleti lehetőségre :)

2013. dec. 27. 10:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez eleg gyenge probalkozas szerintem ....
2013. dec. 27. 12:25
 5/8 A kérdező kommentje:

aligha hívnak zolinak :D

de amúgy van benne valami, lehet kamu. köszi válaszokat

2013. dec. 27. 12:31
 6/8 anonim ***** válasza:

100% hogy ugyanaz a két hirdető.

Megnéztem a többi hirdetését a két felhasználónak, ugyanazok a telefonszámok vannak megadva!

2013. dec. 27. 13:02
 7/8 anonim ***** válasza:
És véletlenül törlődtek a hirdetések, hmmm... :D
2013. dec. 27. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi sem bizonyíthatná jobban hogy a kérdés feltevőjének köze volt a hirdetésekhez :)
2013. dec. 27. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!