Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha a sexchat.h...

Mit lehet tenni ha a sexchat.hu partnerprogram nem fizet?

Figyelt kérdés
Sexchat.hu nem fizette ki az e-hónapban nekem járó viszont eladói díjamat és egy weboldalon láttam hogy ez nem egyedi eset. Lépni egyik webmester sem mer. Hova lehet ez esetben fordulni? Mi a teendő? Sokan nem mernek rendőrhöz sem fordulni mert nem adóztak utána.
2009. nov. 26. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak nem kell vele tovább foglalkozni.
2009. nov. 26. 22:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez meg is lesz, csak az ember p...ája leszakad hogy mit meg nem lehet tenni ebben a jogállamban. Nem is foglalkoznék vele ha nem lenne több tízezer forintról szó és az ebbe fektetett majd egy éves munkáról.
2009. nov. 26. 23:38
 3/8 anonim válasza:
Szexoldalakkal ne kezdj. Úgyis csak csalni akarnak. A Hírközlési Hatóságnál lehet feljelenteni (nhh.hu). De a rendőrség se rossz. Rendőrség és Apeh között nincs automatikus kapcsolat. Apehnak csak akkor juthat tudomására ha a rendőr valamiért direkt akar feljelenteni.
2009. nov. 26. 23:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Kérdező, bocs, ez szerződéses bejelentett munka? :-)
2009. nov. 26. 23:50
 5/8 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen az oldalon gyűltek össze azok a webmesterek és előadó csajok akiket nem fizetett ki az abrahamcache.

Van akinek még a mai napig több százer forintal tartoznak.

Más partner programom is van szerencsére de ez látszott a leg jövedelmezőbbnek, mert hamar ment felfelé a kredit.

Honnan tudhatná az ember mikor és ki veri át?

2009. nov. 26. 23:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jogállamban a jogot meg tudod hívni:

Lehetőséged van az üzemeltetőt nemperes eljárásban (majd ha az eredménytelen, peres eljárásban) kötelezni arra, hogy fizesse meg a tartozását.

Azonban az így szerzett jövedelem - több, mint valószínű - nem tiszta jövedelem, vagyis jogosan fogják kérni a SZÁMÍTOTT ÉS BECSÜLT (ez kb. a valóság tízszeresét jelenti) jövedelmed adó- és járulékvonzatait. Max. öt évre visszamenőleg... Tehát el kell gondolkodni, hogy mi éri meg. (Az adó- és járulékvonzat az kb. a számított jövedelem 60%-a. Ezt tetőzi a késedelmi pótlék, és az adóbírság, amely kb. a számított adóvonzat kb. 80-100%-a.)

2009. nov. 27. 00:13
 7/8 anonim ***** válasza:
57%

Miért volt amikor fizetett?

Csodálkoznék azon ha fizetne. Nekem alapból gyanús volt az oldal. Én meg adtam a regisztrációkor a számlaszámom is. Azon se csodálkoznék ha onnan is leszednék a pénzem.

Hiába ha pénzt akarsz ne k@rvákból akarj meggazdagodni hanem dolgozni kell sajnos.

2009. nov. 27. 01:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem ez a fő bevételi forrásom, de egy jó kiegészítésnek jól jött volna. Én nemrég csatlakoztam a programhoz, tehát nincs mit 5 évre vissza menőleg igazolni, mert az 0 és ahogy a helyzet áll, úgy a bentlévő virtuális tízezreknek integethetek. De nem is annak van értéke, hanem a belefektetett időnek és munkának, a másnak el nem adott reklámfelületnek, amit ezekre áldoztam.
2009. nov. 27. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!