Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van üdülési csekkem pár...

Van üdülési csekkem pár tízezer összegben, terhes vagyok, és már nem tudom felhasználni, míg lejár. Hogyan adhatok túl rajta?

Figyelt kérdés
2009. nov. 25. 20:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Van, amelyik fogászat is elfogadja.

Nézz utána a www.udulesicsekk.hu oldalon, hátha mégis el tudod költeni, ha nem is üdülésre.

2009. nov. 25. 21:05
 2/10 A kérdező kommentje:
készpénz lenne jó,vagy esetleg valami babablt......de ilyet nem találtam.
2009. nov. 25. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak szolgáltatásra lehet beváltani,tehát semmilyen terméket nem kapsz érte.Mielőtt lejár/de csak előtte!/meg lehet hosszabbítani,de azért is fizetni kell.Még mindig jobb mint veszni hagyni.
2009. nov. 25. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos nem fog menni. Étteremben is elköltheted.
2009. nov. 25. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Esetleg megkérdezhetsz 1-2 utazási irodát, hogy nem-e vennék meg, vagy esetleg megpróbálhatod meghirdetni is. Ezt az expresszen találtam:

[link]

2009. nov. 25. 21:45
 6/10 igabcsy ***** válasza:
100%

Tudom írtad, hogy most a készpénz jönne jól, de ha minden kötél szakad, akkor hétvégenként egyétek le.

Egy csomó étterem elfogadja, és így neked is könnyebb, mert nem kell főznöd.

Csak egy ötlet volt....

2009. nov. 25. 21:49
 7/10 anonim válasza:
Ezt akartam írni, mi is elmentünk egy étterembe és leettük vagy elvitelre is lehet kérni.
2009. nov. 26. 07:54
 8/10 anonim ***** válasza:
Jaj,pont keresek,mennyi értékben,írj privit nekem nagyon sürgősen kellene.
2009. nov. 26. 09:03
 9/10 anonim ***** válasza:

meg is lehet hosszabbítani.

persze értem én, hogy pénzbe kerül, meg neked éppen hogy pénz kellene, de ez is egy lehetőség. még mindíg jobb, mint veszni hagyni.

2009. nov. 26. 09:06
 10/10 anonim válasza:
Szerintem rakd föl egy hirdetési oldalra, teszvesz vatera expressz, sokan keresnek ilyet, biztos lesz jelentkező.
2010. ápr. 29. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!