Az ünnepekkor hogyan alakul a postázás?
Figyelt kérdés
Mikor adjak fel egy csomagot, hogy lehetőleg 24.én érkezzen meg? Olvastam a posta honlapján , hogy melyik nap hogy lesznek nyitva, és 24.én szombati nap szerint lesz nyitvatartás és szállítás is. Szóval elvileg ha 23.án feladok elsőbbségivel egy csomagot,az belföldre megérkezik 24.én?2013. dec. 17. 21:05
1/3 anonim válasza:
Hááááááááááát arra azért nem vennék mérget. Szerintem legkésőbb hétfőn, de inkább ezen a héten.
2/3 anonim válasza:
Egy nap alatt nem valószínű. Ilyenkor nagyon megnő a feladott csomagok száma és a postán emiatt sem dolgoznak többen, mint máskor. Erre számítani kell.
3/3 anonim válasza:
Szombati napokon nincs kézbesités, kivéve ha FELÁRAT fizetsz érte. Ami majdnem 1 ezres. Tehát ha dec. 24-én szombati munkarend lesz, akkor szombati kézbesitési felárat kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!