Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Feljelenthetnek akkor ha nem...

Mathos kérdése:

Feljelenthetnek akkor ha nem küldök el egy terméket de a vevő nem utalt előre, tehát nem származik vesztesége az ügyből?

Figyelt kérdés
Aprod.hu n leveleztünk, leírtam az árakat a vevőnek de sajnos rosszul adtam meg, ő ezeket elfogadva 5600Ft értékben kívánt vásárolni. Csak ezután írtam, hogy az árakat hibásan adtam meg és hogy többe fog kerülni. Azt mondta nem érdekli, küldjem el amennyiért először írtam, de ez nekem pénzveszteséggel járna. Tehát feljelenthet e a vevő akkor ha nem küldöm el neki a terméket? FONTOS, hogy nem előre utalt, hanem átvételkor fizetne.

2013. nov. 24. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Az aprod.hu nem vásárlásra szolgál (nem webshop), hanem csak egy hirdetési felület. Minden ott megjelenített adat legfeljebb tájékoztató jellegűnek minősül, így ha te nem ígérted oda a vevőnek a terméket az olcsóbb áron, akkor nem vagy köteles elküldeni azt. Feljelenthet persze, csak a rendőrök ki fogják röhögni, mert 20.000 forint alatt nem nagyon foglalkoznak ilyesmivel, meg mert neked van igazad.
2013. nov. 24. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, nem jelenthet fel.
2013. nov. 24. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tehet semmit, vagyis a kutya se fog vele foglalkozni, mert nem történt megkárosítás semmilyen szinten.
2013. nov. 24. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!