Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért akar terjeszkedni a...

Miért akar terjeszkedni a Tesco, mikor csak ismeretlen hiányból 11 milliárdos vesztesége volt tavaly?

Figyelt kérdés

2013. dec. 17. 19:21
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:

Az érdekesség kedvéért megnéztem. És a 11.milliárd közelében se volt az ismeretlen veszteség.

Részben igazad van mert van 11. Milliárdos szám a veszteség körül, de nem az amiről te beszélsz.

Amúgy meg 5 bolt nyitott a 2012 évben.

De most őszintén miért érdekel ez téged?

Meg miért foglalkozol ilyenekkel amire semmi hatásod. És fáj ez neked?

Vagy most nem értem ezt a fantasztikus kérdést.

2013. dec. 21. 13:01
 22/34 A kérdező kommentje:
érdekes így több hónap után visszaolvasni a válaszokat! a hiány összegét egy vezetőknek címzett emailből tudom, tehát az összeg nem kamu.. az, hogy meg ledarálják az lcd tévéket ahelyett, h vmi civil segélyszervnek segítenének, az meg magáért beszél!
2014. febr. 25. 12:37
 23/34 anonim ***** válasza:

Mondtuk már, hogy rosszul tudod. Szó sincs semmiféle 11 mrd-os hiányról. Számolsz te ember? >~210 áruház van, az áruházanként 51 millió RC1-et jelentene évente negatív irányba úgy, hogy soha semmi plusszolás nincs.

51 milliós leltárhiányt még egy Fogarasi sem bír el (sőt, még a töredékét sem), nem is beszélve a sok expresszről meg vidéki 1-3K porfészkekről, akik havonta nem csinálnak 50M-s forgalmat sem, nem, hogy hiányt...

A TV kérdést meg megbeszéltük, a Tesconak nem jó az, ha a TV-ket ahelyett, hogy bezúzná szétossza, mi több, kifejezetten rossz. Akkor ép ésszel miért csinálná?!

2014. febr. 25. 17:40
 24/34 A kérdező kommentje:

pedig tisztán emlékszem, hogy ez volt a levélben: a 2011-es évben 11mrd ft ismeretlen! hiányt könyveltünk el amiből 4 új 5k áruházat lehetett volna felhúzni, és új munkahelyeket teremteni - valahogy így írta

ezért gyanús ez az egész bolthálózat itt az országban! ezt már egyre több ember látja így! tudom tudom, nagy bolt és sok támadója és ellensége van mert sikeres, de úgy érzem a hipermarketeknek ellenőrzésére nagyobb hivatalokat kellene létrehozni.. mer azt a boltot amit nem renget meg egy 11mrd ft-os ismeretlen! tehát ismeretlen hiány ott már valami bűzlik nekem is, hogy más miatt van itt a a magyar piacon

2014. ápr. 21. 09:08
 25/34 anonim ***** válasza:

Továbbra is baromságokat beszélsz. Ilyen információkat amúgy még áruházigazgatók sem kapnak, úgyhogy ötletem sincs, hogy te hol láthattál volna ilyet.

Nem mellesleg 11 mrd-ból nem lehet nyitni 4 db 5K-s áruházat, sőt... Esetleg felépíteni lehet annyiból, de áruval megtölteni már biztosan nem.

A többi mondandód meg egyszerűen annyira logikátlan és értelmetlen, hogy nem is próbálom megfejteni. Az emberek lopnak. A dolgozók is, a beszállítók is, a vezetők is, a kamionosok is, sőt, még a vásárlók is! Ebből hiány keletkezik. Nem csak a Tesconál, hanem a világ összes kereskedelmi cégénél. Ez a világ legtermészetesebb dolga, nem fér a fejembe, hogy ezen miért akadsz fenn.

2014. ápr. 21. 11:45
 26/34 A kérdező kommentje:
mert több boltban is dolgoztam és ilyet még nem láttam mint a tesconál
2014. máj. 6. 15:51
 27/34 anonim ***** válasza:
Gondolom mert az árufeltöltőket máshol sem engedik a szigorúan sensitive információk közelébe...
2014. máj. 6. 17:36
 28/34 A kérdező kommentje:
nem árufeltöltő voltam :)
2014. máj. 25. 11:18
 29/34 A kérdező kommentje:
de az iratanyagot csak véletlenül olvastam el ami erről szólt, mert ott hagyta egy kompetens vezető az asztalomon
2014. máj. 25. 11:20
 30/34 anonim ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy azok a vezetők, akik olyan WL-en vannak, hogy ilyen adatokba belelátnak vagy tájékoztatást kapnak róla azok nem mennek oda hozzád, hanem behívatnak magukhoz ha mondani akarnak valamit...
2014. máj. 25. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!