A mi nap kitöltöttem a tesco clubcardhoz ami kellett vagyis én csak diktáltam, alártam, tescoban Mi ez? :O
Figyelt kérdés
Most meg kaptam egy levelet hogy a hitelkérelmem elutasították. Nem is kértem hitelt, közöm sincs bankhoz2013. nov. 25. 20:31
1/12 anonim válasza:
Két különböző kártya van:
A Clubcard egy pontgyűjtő kártya, amivel a vásárlások után pontokat gyűjtesz, majd az összegyűjtött pontokra negyedévente küldenek vásárlási utalványt.
Van viszont a Tesco Bevásárlókártya, ami egy hitelkártya, ezek szerint Te ezt igényeltél és nem Clubcard-ot.
2/12 anonim válasza:
Te Tesco bevásáró kártyát igényeltél, nem clubcardot. Az pedig egy hitelkártya, amivel a Tescoban kedvezményesen lehet vásárolni. Olyan, mint az Auchan kártya, csak nem minden csütörtöki vásárlásra ad 8% kedvezményt hanem egy-egy nagyobb akciókor 40-50%-ot.
3/12 anonim válasza:
...még jó, hogy nem egy kölcsönre, készpénzt fizető kezesként egy szerződést szignóztál.
4/12 A kérdező kommentje:
utolsó ez nekem magas
2013. nov. 25. 21:01
5/12 A kérdező kommentje:
de megkaptam a 3 kártyát a clubcardot
2013. nov. 25. 21:01
6/12 anonim válasza:
A 3-as arra célzott, hogy nem ártana elolvasni legközelebb mit írsz alá, mielőtt mondjuk aláírod, hogy Lakatos Ronáldóra iratod a házadat....
A clubcard meg tök ingyen van, bárki megkapja, aki a nevét és a címét bediktálja.
7/12 A kérdező kommentje:
értem köszi mindenki
2013. nov. 25. 22:29
8/12 A kérdező kommentje:
most hogy a hitelkérelmem elutasították, sztornózva lett a hitel kártya is nem ?
2013. nov. 25. 22:30
9/12 anonim válasza:
Gyerekek minden hülyeséget ne írjatok alá, amit a kezetekbe nyom egy öltönyös alak ! Olvassátok el & gondoljátok végig...
Így adósodott el Sváci devizában egy ország -.-
10/12 anonim válasza:
Szép kis átverés, ahogy vadásszák az embereket. Volt szerencsém meghallgatni egy ilyen bepróbálkozást, úgy beszélt a csaj, hogy közben véletlenül se ejtette ki a hitelkártya szót, csak mintha megújulna a klubcard rendszer és ez rengeteg előnnyel, kedvezménnyel jár, és a két kártyát a jövőben együtt kell használni, mi nem kértünk belőle, de főleg nyugdíjas kinézetű emberkék serényen szignózták a papírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!