Lehetséges, hogy találjak ehhez hasonló munkát?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok.a nyáron illetve szeptemberben volt egy nagyon jó munkám,bár sajnos csak kb 5 hónapig tartott. Adatrögzítői munka volt,amit korrektül megcsináltam és ki is fizettek(párom munkahelyén keresztül jutottam hozzá,nekik dolgoztam ismeretlenül). van esélyem hasonló munkát találni? nagyon fontos lenne,mert mivel már egy jó ideje nem otthon lakom hanem párommal,jól jönne egy kis pluszpénz.2009. nov. 24. 23:00
1/1 anonim válasza:
természetesen lehetséges, de amekkora szopó most van, sok idő telhet el, mire megtalálod, én például egy éve munka nélkül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!