Hol találjak hozzám hasonló embereket? Vagy egyáltalán hogy?
Nyugi, én sem értem meg minden emberrel magam. Sőt, nagyon ritka akivel úgy érzem, hogy kölcsönös a szimpátia és tényleg jól megvagyok vele és még a témák és érdeklődés is passzol..Csak egy volt ilyen, de az meg 5 évnyi barátkozás után nem akart többet a barátságunkból egyéb okok miatt.S:
Én már beletörődtem abba, hogy talán sosem lesz olyan jó barátnőm , mint ő.
Hol tudnál ismerkedni? Esetleg mondjuk, ha vannak ilyen rendezvények, kiállítások amiket te szeretsz akkor oda nyugodtan elmehetsz, vagy mondjuk ilyen csoportos kirándulások ott is lehet ismerkedni. Meg, (tudom hogy írtad,hogy nem) de net-en azért azt hiszem nagyobb az esély olyannal 'találkozni', akivel lehet megértitek egymást csak egy városban lakjatok és akkor a találka is megoldható lenne.
szia. Értelmes embernek tűnsz, ami az írásodat illeti. Korod? Csak azért kérdezem, mert a nagy korkülömbség ált. nálam zavaró tényező a közös témák megtalálásában...írj, ha kedved tartja.
én épp itt gyakoriról próbálok egypár levelezőtársat összeszedni, akik érdemesek rá. Elég érdekes, hogy írás alapján jobban tudok egy emberről következtetni, minthogy csak néznék egy képet róla, ezért írok néha gyakorin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!