Amerikából (USPS) rendeltem csomagot, mit tudok csinálni, ha lassan két hete nem érkezett meg? (bővebben lent)
Eladónak írj, elméletilelg bárhonnan rendelsz, az eladó dolga a szállítókkal rendezni a dolgokat, persze külföldi rendelések esetében a magyar oldalon egyszerűbb ha mi vevők intézkedünk.
Írj az eladónak, hogy 2 hete dekkol a reptéren, kéred, h csekkolja, elküldték e már. ups nem szokta hetekig húzni tudtommal (kijavítanak ha rosszul tudom).
ha nem vezet eredményre, akkor kell csak ups-el szarakodnod, de csak ha már magyar honban van.
Kamumail, kijavitalak mert ketszer is ups-t irtal. A kerdezo a usps-rol beszelt! Tok masik ceg, de biztos te is tudod, csak siettel...
A usps oldalon nem frissitik az infot rendszeresen. Nekem mar anyukam bontotta a csomagot, amikor a usps oldalon meg mindig azt irtak, hogy elhagyta a feladasi varost...
Karacsony miatt csuszhat, adj neki meg egy kis idot.
Totál igazad van. Én a futárra gondoltam.
Így én is módosítom az álláspontomat. Az USPS az olyan mint nálunk a Magyar posta, csak amcsi oldalról, és kissé fejlettebb módszerekkel. A 2-3 hét teljesen reális tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!