Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » EBay ingyenes posta komolyan...

EBay ingyenes posta komolyan működik?

Figyelt kérdés

Olvastam már több helyen, hogy ingyenes posta van némely termékre. De nem értem ez miért éri meg akárkinek is, a vevőn kívül? Valaki azt mondja az eladó belekalkulálja az árba. Illetve, hogy ezek a cuccok nem feltétlenül külföldről jönnek, hanem az itt állomásozó konténerekből vesznek ki párat.

Ha mindkét dolog teljesül,ez még akkor sem magyarázza meg azt, hogy 1-2 száz forintos tételeken hogyan nem bukik az eladó. Ha csak a posta árát nézem már többe kerül feladni egy levelet, mint a teljes vételár.

Persze drágább dolgoknál értem, de ilyen apró kacatoknál nem :D

Ha van valakinek ötlete ne kíméljen!

Előre is köszönöm!

2013. dec. 10. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
egyrészt benne van az árban, másrészt Kínából postázni külföldre filléres tétel, gondolj bele, hogy nekik ez a gazdaságukhoz tartozik, annyira sokat postáznak, hogy így is megéri nekik.
2013. dec. 10. 18:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Tényleg feladják Kínából és tényleg ingyen van a posta.
2013. dec. 10. 23:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. dec. 13. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!