Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az ASOS. COM termékvisszaküldé...

Az ASOS. COM termékvisszaküldése ingyenes vagy a Magyar Posta díjszabása szerint történik? Ha ez utóbbi,3 kg-ig levélként feladható? Esetleg tipp a postaköltséget illetően?

Figyelt kérdés
Sejtem a választ, miszerint önköltséges bár nem vagyok benne biztos. Valahol olvastam, hogy valaki kb. 9000 Ft-ért küldte vissza, persze csomagként. A díjszabásban ez olvasható is. De 2 kg-ig, cipős dobozban mehet levélként olcsóbban is, nem? (Kb. 1000-1100 Ft?)
2012. aug. 6. 16:11
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocs, a kérdésben 2 kg a helyes, nem pedig három!
2012. aug. 6. 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Nemzetközi levélpostában max 2Kg adható fel, a csomag egyik kiterjedésében sem lépheti túl a 60cm-t és összeadva a három kiterjedését max 90cm lehet.

Ettől nagyobb vagy súlyosabb dolgot csak csomagpostában lehet feladni, az viszont méregdrága.

2012. aug. 6. 16:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ilyesmi rémlett nekem is! A 'csomag' dimenziói összeadva is csak kb. 60 cm, a súlya pedig 1050 g szóval ha minden igaz akkor levélként feladható. Már csak az a kérdés, hogy mennyiért?! (Díjszabásban 1000 g-ig 2880 Ft, 1000 g felett pedig már 4050 Ft. Tehát akkor valószínűsíthető, hogy utóbbi lenne a küldés díja? :-O)
2012. aug. 6. 16:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Grammra mérik. Hacsak nem tudod valahogy lefaragni azt az 50 grammot, akkor a drágább árral kell számolni, mert 1000g fölött van.
2012. aug. 6. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!